Bell Schedules » ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE FIRST BELL RINGS AT 7:56 AM FOR ACTIVITY DAY
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:43 AM 43 min
2nd Period 8:47 AM 9:30 AM 43 min
3rd Period 9:34 AM 10:17 AM 43 min
4th Period 10:21 AM 11:04 AM 43 min
5th Period 11:08 AM 11:52 AM 44 min
LUNCH 11:56 AM 12:26 PM 30 min
6th Period 12:30 PM 1:13 PM 43 min
7th Period 1:17 PM 2:00 PM 43 min