Bell Schedules » TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE

TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE

TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE FIRST BELL RINGS AT 9:56 AM FOR TWO HOUR DELAY DAY
TEACHERS REPORT 9:45 AM
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 10:00 AM 10:50 AM 50 min
2nd Period 10:55 AM 11:00 AM 5 min
3rd Period 11:05 AM 12:00 PM 55 min
LUNCH 12:05 PM 12:35 PM 30 min
4th Period 12:40 PM 1:30 PM 50 min
5th Period 1:35 PM 2:25 PM 50 min
6th Period 2:30 PM 3:45 PM 75 min