Bell Schedules » ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE FIRST BELL RINGS AT 7:56 AM FOR ACTIVITY DAY
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:40 AM 40 min
2nd Period 8:45 AM 9:25 AM 40 min
3rd Period 9:30 AM 10:10 AM 40 min
4th Period 10:15 AM 10:55 AM 40 min
5th Period 11:00 AM 11:40 AM 40 min
LUNCH 11:45 AM 12:25 PM 40 min
6th Period 12:30 PM 1:10 PM 40 min
7th Period 1:15 PM 2:55 PM 100 min