Bell Schedules » TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE

TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE

TWO HOUR DELAY BELL SCHEDULE FIRST BELL RINGS AT 9:56 AM FOR TWO HOUR DELAY DAY
TEACHERS REPORT 9:45 AM
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 10:00 AM 10:40 AM 40 min
2nd Period 10:45 AM 11:25 AM 40 min
3rd Period 11:30 AM 12:10 PM 40 min
4th Period 12:15 PM 12:45 PM 30 min
LUNCH 12:50 PM 1:30 PM 40 min
5th Period 1:35 PM 2:15 PM 40 min
6th Period 2:20 PM 3:00 PM 40 min
7th Period 3:05 PM 3:45 PM 40 min