Bell Schedules » ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE

ACTIVITY DAY BELL SCHEDULE FIRST BELL RINGS AT 7:56 AM FOR ACTIVITY DAY
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
2nd Period 9:05 AM 10:05 AM 60 min
3rd Period 10:10 AM 11:10 AM 60 min
LUNCH 11:15 AM 11:45 AM 30 min
4th Period 11:50 AM 12:50 PM 60 min
5th Period 12:55 PM 1:55 PM 60 min
6th Period 2:00 PM 3:00 PM 60 min